H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Produkt Foto Udstyr

Står du og mangler produktfotoudstyr? Så kan vi hjælpe dig hos Hother. Vi udbyder alle the essentials til dig, der står og mangler de små nuancer, der skaber de store forandringer i dine billeder, og det behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene.

Mange bække små gør en stor å, siger man, og det kan de rigtige fotoprodukter også gøre. Der findes usandsynligt mange detaljer og accessories til kameraer, men det er ikke nødvendigt for alle med en fuld fotoplade. Har du et kamera i forvejen, kan du komme langt, uden de store omkostninger – og ofte kan en nyere telefon faktisk også klare jobbet, så længe man bare har det rigtige udstyr.

Produktfotoudstyr – hjælp til din virksomhed

Er du f.eks. i gang med en startup-virksomhed, kan det hurtigt blive relevant med produktfotos, når virksomheden vokser, og man skal vise, hvad man tilbyder. For mange er det en helt afgørende del af at efterlade et professionelt indtryk hos kunden. Men hvis budgettet ikke helt er til at hyre en professionel fotograf endnu, hvad gør man så?

Man bestiller det rigtige produktfotoudstyr. Alt efter størrelse på dine produkter kan du måske bare nøjes med en af vores INTERFIT pop up lystelte, hvor lys og baggrund er klaret. Så slipper du for at opstille et større arrangement, der optager en masse plads, hver gang du skal tage billeder.

En nem opsætning er generelt noget, der gør sig gældende for vores produktfotoudstyr. Er der mere luft i budgettet, kan du derfor med fordel også kigge på vores DESKTOP FOTOBOKS eller et af vores fotoborde, uden det bliver mere besværligt af den grund. Det er et spørgsmål om nuanceforskelle, som selvfølgelig giver et bedre foto i takt med den stigende pris på produktet.

Hjælp til alle

Produktfotoudstyr skal dog ikke lyde som om, at det er eksklusivt for start-up virksomheder. For dig som er begyndt at lege med billeder i fritiden, er produktfotos måske ikke det, der ligger først for – men det kan hurtigt blive relevant, når man gradvist bliver dygtigere.

Først og fremmest er det jo en af mange nicher inden for fotografering, som man kan tage som en udfordring og nørde og perfektionere sig i. Selvom udstyret i sig selv gør en stor forskel, så er der stadig mange detaljer i et produktfoto, man kan tilføje til billedet. Man lærer f.eks. at få forstand på at balancere eksponeringen, indstille f/stop, lukkerhastighed, ISO og farvebalance blandt flere andre ting.

Dernæst kan viden og knowhow indenfor produktfotos hurtigt vise sig nyttigt, hvis du overvejer at udbyde dine fotografevner til interesserede virksomheder eller bekendte, der sælger produkter online. På den måde kan vores produktfotoudstyr være noget værd for både startup-virksomheden, hobbyfotografen og den professionelle.

Er du i tvivl om, hvad du skal eller kan bruge vores udstyr til, er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad de forskellige produkter kan gøre for dine behov.

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
 1. FOBA foto-bord DIMIC med DIMIR 40 DEMO UDSTYR

  FOBA foto-bord DIMIC med DIMIR 40 DEMO UDSTYR

  Pris: 8.260,00 kr

  Special Price 4.300,00 kr

 2. DIMIU

  FOBA foto-bord DIMIU

  Pris: 7.630,00 kr

  Special Price 5.341,00 kr

  Ikke på lager

 3. INTERFIT 60 x 60cm Pop Up Lystelt
 4. INTERFIT 90 x 90cm Pop Up Lystelt
 5. INTERFIT 120 x 120cm Pop Up Lystelt
 6. KAISER DESKTOP FOTOBOKS MED LYS 3698
 7. KAISER DESKTOP FOTOBOKS MED LYS 3699
 8. Kaiser Dome-Studio Lystelt 75 x 75 cm
 9. KAISER easy-fit LED fotobord

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende