H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Ring light

Ring light er de senere år blevet fast inventar hos bl.a. influencere/Youtubere, makeupartister, frisører og fotografer – og det er ikke uden grund. Med en ring light får du nemlig mulighed for at tage professionelle billeder og videoer uden at være afhængig af godt dagslys. Det bliver med andre ord meget lettere at producere billeder og film af særligt høj kvalitet. 

Her på siden finder du flere forskellige modeller i forskellige prisklasser. Hos Hother er kvaliteten af produkterne altid i højsædet. Vores udvalg af ring lys er derfor også nøje udvalgt fra de bedste brands, der findes på markedet. 

Derfor skal du investere i et ring lys 

Arbejder du til dagligt med at tage billeder eller filme, er der mange grunde til, at du bør investere i en ring light.

  1. Let at bruge din telefon eller kamera
    Det runde design giver dig mulighed for at fastsætte din telefon eller kamera i midten, så det unikke lys kommer til sin ret i film eller videoer. Du behøver med andre ord ikke bøvle med at placere din telefon/kamera i forskellige vinkler, så skygger og lys er nøjagtig, som du ønsker det. 

  2. Naturligt fokus på alle detaljer 
    Er produktion af billeder og film en del af dit daglige arbejde, er detaljer med garanti vigtigt for det endelige resultat. Et ring lys gør det let for dig at få alle detaljer med på både billeder og film. Selvom de fleste ser lampen som et selfie ring lys, er det unikke lys mindst lige så brugbart, når der er tale om produktion af DIY videoer. Selve lampen kan bøjes præcis, som du ønsker det, hvilket betyder, at du kan lave ting på et bord, med både lampe og kameralinse placeret henover. 

  3. Perfekt lys fra alle sider
    Med et ring lys er du garanteret altid at have perfekt lys på dine billeder eller videoer. Uanset om det er et objekt eller dig selv der skal være i fokus, vil der være lys fra alle vinkler.

Hvilket LED ring lys skal du vælge? 

Vores udvalg af LED ring lys er af mærkerne Interfit og Kaiser. Begge brands er kendt for at være både robuste, af høj kvalitet og nemme at indstille til præcis den belysning der ønskes. 

Vælger du et ring light i den lidt højere prisklasse af mærket Interfit, følger der automatisk en taske til transport med. Lamperne er alsidige og egner sig derfor godt til de fleste kamera aktiviteter, uanset om det er Youtube, DIY projekter eller selfies. 

Til vores ring light af mærket Kaiser følger der automatisk et spejl med. Denne model er derfor særligt god, hvis lampen skal benyttes af makeup artister, til vlogging eller webinarer. Spejlet placeres bag kameraet, så du kan kigge på dig selv, imens du tager billeder eller bliver filmet. 

Til alle modeller medfølger desuden iPhone holder. 

LED ring light – en del af det faste kameraudstyr

Når først du har set forskellen på billeder og videoer med- og uden det unikke LED ring lys, vil det med garanti blive fast inventar blandt dit kameraudstyr. Lamperne har med andre ord ændret hele måden, hvorpå bestemte brancher producerer indhold. Kvaliteten har nået nye højder, og man gør derfor kun klogt i at følge med.

 

 

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende