H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

LED lys

LED lys er de senere år blevet en klar favorit når der skal investeres i lys til både privat og erhverv. Den specielle pære bringer nemlig rigtig mange fordele med sig – både økonomisk og visuelt. Har du et studie, er du Youtuber eller kan du bare rigtig godt lide at tage selfies, bør et LED ring lys være fast inventar blandt dine rekvisitter. På denne side finder du forskellige typer LED lamper, der hver især understøtter forskellige behov. 

Hvad er LED lys? 

LED er forkortelse for Light Emitting Diode, og er diodelys, som både kan benyttes i helt almindelige lamper, men også speciallamper til professionelt brug. Den overordnede forskel fra almindelige halogenpærer er, at LED bruger væsentlig mindre energi og holder mellem 30.000- 50.000 timer. Almindeligt halogenlys holder til sammenligning omkring 75- 5000 timer. Der er altså derfor stor forskel på, hvilken type pære du vælger at benytte.  

Ring lys – Giv dine billeder og videoer en opgradering

Er du youtuber, blogger eller består dit job af at fotografere, er et ring lys næsten en nødvendighed. Et ringlys gør det muligt for dig altid at have et naturligt lys på dine billeder og videoer. Den specielle LED pære gør, at du selv kan justere på farvetonerne og lysstyrken. Det gør, at du altid kan give dine videoer og billeder præcis den stemning du ønsker. Derudover følger der med de fleste af vores modeller en smartphone holder med. Dét gør det væsentligt lettere at optage film eller tage billeder af dig selv i fuld figur. 

Hvorfor LED ring lys? 

Har du nogensinde forsøgt at få bedre belysning ved hjælp af en almindelig halogenpære, ved du, at det aldrig giver det resultat, man forventer. Et naturligt lys er ikke sådan lige til at simulere. Som ofteste er skygger ekstremt svære at undgå og lyset er enten for skarpt eller for gult. Lyset fra en LED lampe skaber i stedet et helt naturligt lys, der gengiver farver og toner som de ses med øjet. Det giver dig mulighed for at arbejde uanset tidspunkt på døgnet og vejret.

17 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

17 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende