H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

INTERFIT HONEY BADGER 320Ws 1-Light Kit

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

1.855,00 kr
Størrelse og vægt af lysudstyr er afgørende for den mobile fotograf. Honey Badger 320w Compact Studio Flash & Pop Up Softbox Kit vejer kun 3 kg, og kun 13 cm bred (15,3 cm. inklusive den ydre ring) og 15,3 lang fra bagpanelet til kanten af ​​beskyttelses hætten, hvilket gør det til en af ​​de mest kompakte kompakte 230v studio flash hoveder på markedet. Det robuste og kompakte hus gør Honey Badger til den ideelle løsning til fotografer undervejs.

Udvidet effektområde:
Honey Badger 320w Compact Studio Flash & Pop Up Softbox Kit har er regulerbar over 7 blænder power range, kan indstilles fra 320Ws ned til 5Ws i 1/10 blænde trin for præcis eksponering.

Hurtig genopladning:
Ved fuld styrke er genopladning et imponerende 1 sekund. genopladning tiden bliver kortere og kortere, når du reducerer styrken.

Kort flash afbrændings tid:
Korte flash afbrændings tid giver dig mulighed for at fryse bevægelse ud over spaltelukkerens synkroniserings tid normalt. Ved fuld effekt har Honey Badger en t.1 flash varighed på 1/900.

60W LED søgelys:
Honey Badger er udstyret med en 60W LED søgelys der svare til lyseffekt af en 300W halogenlampe. Denne flikerfrie LED kan bruges som en kontinuerlig lyskilde til både foto- og videoformål. Søgelyset kan indstilles til at justere proportionalt til flash styrken eller til fuld effekt. Farvetemperaturen er 5600K (dagslys)

Indbygget Radio modtager:
Honey Badger har en indbygget radiomodtager, der er kompatibel med alle S1 TTL-fjernbetjeninger og S1 Manuel fjernbetjening. Dette giver fuld kontrol over flash styrken, søgelys og bip funktion. Ved brug af den nye S1 Manuel fjernbetjening kan Honey Badger indstilles individuelt via 8 forskellige kontrolgrupper (A-H) på tværs af 15 forskellige kanaler (1-15). Dette giver mulighed for indviklede multi-light opsætninger samt at undgå undgå at forstyre andre opstillinger i samme location.

Alsidige Modifier Mount:
Honey Badger's mest unikke egenskab er den alsidige reflektor monterings system. Honey Badger bruger den populære Bowens® S-Type bajonet montering, der gør den kompatibel med de samme reflektore som S1. Honey Badger har desuden en indbygget pop-up softbox ring til brug med pop-up stil softboxes, der er populære med speedlight shooters. Ideen bag denne funktion er at give fotografer mulighed for at vokse ind i deres studielys ved at tillade dem at bruge nogle af de eksisterende reflektorer, som de måske allerede har købt til speedlights.

Inkluderet pop-up softbox:
Hver Honey Badger 320w Compact Studio Flash & Pop Up Softbox indeholder en 60 cm pop-up softbox med en indvendig og ydre diffusor. Denne type af softbox kræver ikke nogen opsætning og foldes væk hurtigt og kompakt.

Glas Dome Diffuser:
Honey Badger inkluderer en frostet glas dome diffusor. Dette beskytter flashrøret og hjælper med at sprede lys jævnt i hele reflektorene.

Leveres komplet med softboks 60x60 cm, synkro kabel og 230v netkabel, manual
Type Kompakt flash
Varenummer HB320
Producent Interfit