H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

INTERFIT BADGER UNLEASHED 2 HEAD KIT 250Ws

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

6.495,00 kr
Et utrolig alsidigt sæt med to Badger Unleashed batteriflash og 2x 60x60cm pop-up softboxes bekvemt pakket i vores Two-Head Studio Lighting Backpack.

Badger Unleashed er en frygtløs fighter som sin fætter Honey Badger, men denne gang med en batteridrevet 250Ws kompakt flash med HSS / TTL mulighed det gør den til det ultimative on-the-fly kompakt flash!

Funktioner:
2900mAh Li-Ion Batteri - Tilbydes en hel masse 430 full-power blink
High-Speed Sync og gennem objektivmåling for endnu mere kreativ frihed
Best-In-Class Recycle - Kun 1,5 sekunder ved fuld effekt
9 blænder Power Range - Giver dig mulighed for at justere eksponering med absolut præcision
Fleksibel reflektor bajonet - Kompatibel med Bowens® S-Type reflektorer og pop-up softboxes

Primære funktioner
Udskifteligt batteri:
Badger Unleashed er et batteri drevet system, der giver fuld dig transportabilitet optager meget lidt plads og med 250WS og op til flash i 430 fuld styrke på et fuldt opladt batteri. Badger Unleashed kan genoplade batteriet til fulde på kun 90 minutter, og ekstra batteripakker kan udskiftes midt under skydeningen, så du vil aldrig gå glip af den gyldne time i slutningen af din optagelse igen!

Kompakt formfaktor:
Muligheden for at rejse med sin belysning er afgørende for en mobilfotograf og derfor er størrelse og vægt vigtig. The Badger Unleashed vejer mindre end 2,3 kg, måler 13 cm bred (15 cm inklusive den ydre ring) og 18 cm dybt fra bagpanelet til kanten af beskyttelses hætten, hvilket gør det til en af de mest kompakte selvstændige studio flash hoveder på markedet. Det robuste og kompakte hus, der er parret med batteriets batteri, gør Badger Unleashed til den ideelle løsning til fotografer på farten.

Udvidet effektområde:
Badger Unleashed har en utrolig 9 blænder power range, 2 blænder mere end vores Honey Badger fætter og fire mere end traditionelle kompakt-flash. Flashen kan justeres fra 250Ws ned til 1Ws i 1/10 af blænde trin for præcis eksponering.

Best-In-Class Recycle Time:
Ved fuld effekt genoplader Badger Unleashed i imponerende 1,5 sekunder til fuld effekt. Plus, genopladnings tiden bliver kun kortere og kortere, når du reducerer flash-effekten!

High Speed Sync & Through-The-Lens Målemetoder:
Kort flash varighed giver mulighed for at fryse bevægelse ud over mulighederne en normal spaltelukker giver. I HSS-tilstand har Badger Unleashed en t.1 afbrændings tid på 1/8000 af et sekund. Med TTL-måling er den nye Badger selv i stand til automatisk at justere flash styrken for dig, og med +/- 3 stop med eksponerings kompensation, da belysningen omkring dit motiv skifter fra shot til shot - bare fortsæt med at skyde med søgeren, og Badger Unleashed tager sig af af resten!

15W LED SØGELYS:
Badger Unleashed er udstyret med en 15W LED søgelys, der producerer 1250 Lumens. Denne flicker-free LED kan bruges som en kontinuerlig lyskilde til både foto- og videoformål. Søgelys kan indstilles til at justere proportionalt til flash effekten eller til fuld effekt. For den mest nøjagtige farvegengivelse er den afbalancerede vi farvetemperaturen til 5500K - hvilket giver dig fine dagslysafbalancerede farvetoner i alle scener.
Indbygget Radio Receiver:
Badger Unleashed har en indbygget radiomodtager, der er kompatibel med alle Interfit TTL og manuelle fjernbetjeninger. Dette giver fuld kontrol over lysets styrke, flash-tilstand, søgelys og bip-funktion. Ved brug af Interfit manuel fjernbetjening kan Badger Unleashed indstilles individuelt via 3 forskellige kontrolgrupper (A-C) med 15 forskellige kanaler (1-15). Med Interfit TTL-fjernbetjeningen kan du bruge den på tværs af 8 kanaler. Dette giver mulighed for indviklede multi-light opsætninger og undgå indblanding fra studiet.

Alsidige Modifier Mount:
Det mest unikke træk ved Badger Unleashed er den alsidige reflektor bajonet. Badger Unleashed benytter den populære Bowens® S-Type reflektor bajonet, der gør den kompatibel med alle de samme reflektorer som S1, Honey Badger, og ethvert andet Interfit eller S-Type reflektor bajonet. Derudover har Badger Unleashed den indbyggede pop-up softbox ring, der er populær hos den originale Honey Badger med brug pop-up stil softboxes, der er populære med speedlight shooters. Ideen bag denne funktion er at give fotografer mulighed for at vokse ind i deres studielys ved at tillade dem at bruge nogle af de reflektorer de måske allerede har.

Glas Dome Diffuser:
Badger Unleashed er udstyret en frostet glas diffuser beskyttelses kappe. Dette beskytter flashrøret og hjælper med at sprede lys jævnt i hele reflektoren.

Tekniske data.
Maksimal effekt: 250Ws
Farvetemperatur: 5500 ± 100K
Power Range: 9-stop (250Ws - 1Ws)
Genopladnings tid: 1,5 sekunder ved fuld effekt
LED-søgelys: 15W / 5500K, 90+ CRI
Udløsende: Sync Port | IR / optisk celle | Interfit Manuel Remote | Interfit TTL Remotes (Version 1) | Interfit TTL Remotes (Version 2)
Optagelsestilstande: Manuel, TTL, HSS,
Flash eksponerings kompensation: +/- 3 stop
Maks synkroniserings hastighed: 1/250 sek. i normal synkroniseringstilstand | 1/8000 sek. i HSS-tilstand
Batteritype: 14,8V, 2900mAh litium ion celle
Batteri kapacitet: 430 flash ved fuld styrke
Kanaler: Manuelle fjernbetjeninger 15 (1-15) TTL-fjernbetjeninger (1-8)
Grupper: 3 (A, B, C)

I kassen:
2x Badger Unleashed 250Ws Flash Head
2x Badger Unleashed 2900 mAh batteripakke
2x batteri opladningskabel
2x sammenklaplige softbokse 60x60cm
1x smart transporttaske til brug som rygsæk
1x hurtig startguide
Type Kompakt flash
Varenummer HBU2502K1
Producent Interfit