H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

INTERFIT 46cm dagslys LED Ring Light komplet med tilbehør

ringlight

Flere visninger

  • led ring light
  • ring light
  • ringlight
  • ring light med led
  • led ring
  • led ring lys
  • ring lampe
  • ring light danmark
  • ring light lampe
  • led ringlys

Lagerstatus: På lager

1.399,00 kr

Interfit 46cm dagslys 5500 K° LED Ring Light leveres komplet med kamera montering, smart phone holder op til 10cm bredde, spejl samt taske til opbevaring. Se hele vores udvalg af ring lights her.


Interfit 46cm LED Ring Light er perfekt til både fotografering og videografi. Trinløs justering af lys styrken.


LED-lysets cirkulære form oplyser motivet jævnt, hvilket gør dette lys perfekt til vlogging, beauty, portrætter, produkt foto, make-up artister og meget mere. Diffusionsfilteret giver et rigtigt flot blødt lys. Det baggrundsbelyste digitale LCD-display viser tydeligt lysstyrkeudgangen.


Strøm kan leveres af den medfølgende 230v strømforsyng eller ved brug af to Sony NP-type batterier (sælges separat). Interfit ringlight leveres i en robust taske, som er udstyret med rum inddeling og polstret sider. Dette gør det muligt for dit udstyr at blive opbevaret sikkert og let at transportere fra sted til sted.


Inkluderer: (1x) LEDR48D BI 48W Ringlys, (1x) Spejl, (1x) Mobiltelefonholder, (1x) lille kuglehoved (1x) Netledning, (1x) opbevaring / Bæretaske.


Hvad er en ring light?


Ring light er de senere år blevet fast inventar hos blandt andet influencere/youtubere, makeupartister, frisører og fotografer – og det er ikke uden grund. Med et ring light får du nemlig mulighed for at tage professionelle billeder og videoer uden at være afhængig af godt dagslys. Det bliver med andre ord meget lettere at producere billeder og film af særdeles høj kvalitet.


Her på siden finder du flere forskellige modeller i forskellige prisklasser. Hos Hother er kvaliteten af produkterne altid i højsædet. Vores udvalg af ring lys er derfor også nøje udvalgt fra markedets bedste brands.


Derfor skal du investere i et ring light


Arbejder du til dagligt med at tage billeder eller filme, er der mange grunde til, at du bør investere i en ring light.


Plug and play


Hothers udvalg af ring lights leveres komplet med smartphone-holder, som gør det nemt at montere din mobil både vertikalt og horisontalt. Med i pakken får du også kameramontering, spejl og taske til opbevaring. Og det hele er plug and plug. Tag det ud af æsken, og tilslut – så er du klar til skyde lækre billeder og videoer.


Let at bruge med din telefon eller kamera


Det runde design giver dig mulighed for at fastsætte din telefon eller kamera i midten, så det unikke lys kommer til sin ret i både videoer og billeder. Du behøver med andre ord ikke bøvle med at placere din telefon/kamera i forskellige vinkler. Skygger og lys er nøjagtigt, som du ønsker det.


Naturligt fokus på alle detaljer
Er produktion af billeder og film en del af dit daglige arbejde, er detaljer med garanti vigtigt for det endelige resultat. Et ring light gør det let for dig at få alle detaljer med på både billeder og film. Selvom de fleste ser lampen som et selfie ring lys, er det unikke lys mindst lige så brugbart, når der er tale om produktion af DIY-videoer. Selve lampen kan bøjes præcis, som du ønsker det, hvilket betyder, at du kan lave ting på et bord med både lampe og kameralinse placeret henover.


Perfekt lys fra alle sider
Med et ring lys er du garanteret altid at have perfekt lys på dine billeder eller videoer. Uanset om det er et objekt eller dig selv, der skal være i fokus, vil der være lys fraalle vinkler. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om lyset fra dine omgivelser.


Minimal varmeudvikling – behagelig temperatur
LED-lampen giver ikke bare det perfekte lys – den er også med til at holde varmeudviklingen nede. Det betyder, at du kan sidde tæt på din ring light uden at svede. På den måde undgår du unødigt ubehag, ligesom du er sikker på at se skarp ud på kameraet – uden sved på panden og pletter under armene.


Sådan bruger du et LED ring light


Vores udvalg af LED ring lys er af mærkerne Interfit og Kaiser. Begge brands er kendt for at være både robuste, af høj kvalitet og nemme at indstille til præcis den belysning, du ønsker.


Men hvordan bruger du egentlig et ring light?


Som sagt er det en plug and play-løsning, så det kan næsten ikke være nemmere. Placér telefon eller kamera i midten af ringen for optimalt fokus på dine øjne. Hvis du virkelig vil eksperimentere, kan du prøve at placere lampen ved siden af dit ansigt – det kan give helt unikke resultater, hvis du formår at placere lyset helt rigtigt.


Langt de fleste foretrækker dog at bruge lyset fra siden.


Til vores ring light følger der automatisk et spejl med. Vores modeller er derfor særligt gode, hvis du er makeup artist, vlogger eller skal afholde webinarer og lignende. Spejlet placeres bag kameraet, så du kan kigge på dig selv, imens du tager billeder eller bliver filmet.


Til alle modeller medfølger desuden iPhone-holder.


LED ring light – en del af det faste kameraudstyr


Når først du har set forskellen på billeder og videoer med og uden det unikke LED-lys, vil ring light med garanti blive fast inventar i dit kameraudstyr. Lamperne har med andre ord ændret hele måden, hvorpå bestemte brancher producerer indhold. Kvaliteten har nået nye højder, og du med fordel følge med, hvis du vil gøre dit content bemærket i mængden.


Køb dit ring light hos Hother, og giv dine billeder og videoer det touch, de fortjener. 

Type Effekt lamper, Lyssætning, Studie tilbehør
Varenummer LEDR48D
Producent Interfit

Relaterede produkter