H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Koldt Lys, fluorescerende

Ønsker du også at forbedre dine billeder med fluorescerende lys? Så er det nu, du skal kigge med. Du kan nemlig have studiet under armen med den bærbare fotobelysning.

Man kan aldrig få nok tilbehør, når der er tale om UV fotografering. Spar tid på dårlige og uskarpe billeder ved at vælge fluorescerende lys – hvad enten det er til privat eller professionelt brug.

Koldt lys – til dig, der ønsker den bedste billedkvalitet

Der er mange fordele ved koldt, fluorescerende lys. Med fluorescerende lys får du det bedste ud af dine billeder. Uanset om du er nybegynder eller har mange års erfaring.

Du kender det måske? Det kan være svært at finde den helt rette belysning. Særligt om vinteren, hvor det hurtigt bliver mørkt og det naturlige lysindfald kan være svært at få frem. Prøv eksempelvis vores Ez Flo lys kit, som er den perfekte bærbare løsning, til dig som elsker at tage billeder.

Det er altså ikke længere nødvendigt at bruge unødige kræfter på at sætte diverse lamper op i kampen om det perfekte lys. Det fluorescerende lys er nemlig velegnet til at lyse mørke arealer op og til fremhæve det hvide.

Klar parat start – kreativiteten sætter ingen grænser.

Det er ikke alle, der kender forskel på fotoudstyr, men det gør vi. Vi leverer inden for 2-3 hverdageHother.dk hjælper dig godt i gang med din fortografering.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 33 93 13 97 for at høre meget mere om fotoudstyr eller fluorescerende lys.

4 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende