H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Lys udstyr

Fotobelysning er essentielt, når man ønsker at optage videofilm eller tage billeder under dårlige lysforhold. Brugen af fotobelysning forbedrer ikke kun kvaliteten af fotos og videofilm, men det giver dig også muligheden for at manipulere lys på en kreativ måde, så du kan skabe helt enestående og originale motiver.

Har du spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på 33 93 13 97 – vi står altid klar med kvalificeret rådgivning.

Fotobelysning til enestående film og fotos

Ordet ”fotografi” har sin oprindelse i Grækenland, og betyder at skrive med lys. Alle med bare lidt forstand på fotografering ved også, at god fotobelysning er alfa og omega for, at billeder og film står skarpt.

Hos Hother har vi alle tænkelig former for fotobelysning, så selv den mest kræsne og kvalitetsbevidste fotograf er mere end godt dækket ind. Vi har et komplet udvalg af flashgeneratorer, kompakt flash, LED lys, ring light og light shapers m.m.

Uagtet om du er hobby fotograf, som skyder billeder for interessens skyld, eller er en topprofessionel fotograf med eget studie, som kun ønsker det bedste og nyeste udstyr, har vi hos Hother alt i fotobelysning. Har du et helt konkret ønske til en bestemt vare, så prøv at kontakt os og så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.

Fotobelysning til enhver anledning

Fotobelysning er ikke bare fotobelysning. Der findes mange forskellige typer, og alle har sine fordele og ulemper.

En stor del af vores sortiment består af LED fotobelysning. Nogle af fordelene ved LED lys er, at det er strømbesparende og har en længere levetid end mange andre lyskilder. Det giver dog et blødere lys end mange andre alternativer. I vores sortiment har vi en del LED ring lights i forskellige prisklasser. Ring lights har i de senere år nydt ekstremt stor popularitet blandt influencers verden over for sin brugervenlighed og alsidighed.

Er du på udkig efter en professionel kompakt flash løsning? – så er du kommet til det rette sted. Hos Hother sælger vi kompakt flash i sæt med paraply, lampestativ og opbevaring eller som separate enheder. Vi vil altid det bedste for vores kunder, derfor har vi også kun anerkendte mærker som Broncolor, Visatec og Interfit i vores sortiment.

Udstyr og hjælp i topklasse

Professionelt fotoudstyr kan godt være lidt af en jungle at navigere rundt i, og fotobelysning er ingen undtagelse. Har du derfor spørgsmål angående fotobelysning eller andet fotoudstyr, er du altid velkommen til at kontakte os på mail hother@hother.dk eller telefon 33 93 13 97, så står vi til rådighed med vores ekspertise.

56 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

56 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende