H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Kamerastativer

Savner du et kamerastativ?

Hos Hother A/S kan du finde et bredt udvalg af kamerastativer til hjælp i din virksomhed eller på arbejdspladsen. Vi har stor variation i vores udvalg, der går lige fra de bedste stativer og mere betalelige af slagsen til brugbart tilbehør. Se udvalget her på siden – eller kontakt os på 33 93 13 97 for vejledning. 

Vælg det rigtige kamerastativ

på professionelt plan eller amatørniveau. Derfor er det også en god idé at overveje kvaliteten, når man vælger et kamerastativ. For kvalitet og pris hænger tæt sammen her.

Hos Hother A/S kan du vælge mellem FOBA-, INKA, eller INTERFIT-stativer i forskellige variationer. Måske foretrækker du en klassisk trefod, der kan indstilles både højt og lavt; et kamerastativ der også kan agere lampestativ; eller også er det måske belejligt for dig med et vægmonteringsstativ, så du har mere plads på gulvet?

I alle tilfælde har vi et forslag til dig, så du kan gå herfra med det rigtige kamerastativ.

Hvad gør et stativ?

Det væsentlige ved at erhverve sig et kamerastativ er, at du undgår rystelser på dine fotos eller film. De gør det også muligt for dig at være med på fællesfotos uden selfiestang, men primært hjælper de dig med skarpe, stille billeder.

Bruger du f.eks. tid på at filme, er relevansen af at kamerastativ åbenlys. Filmer du den samme scene i længere tid, er det absolut at foretrække ikke at skulle holde kameraet undervejs. Både for stilbilledets skyld, men også for dine hænder og arme.

Stativerne er dog også brugbare i flere fotosammenhænge. Nok kan man som regel slippe afsted med et flot foto af landskab eller by i fri hånd, men på et kamerastativ sikrer du en højere grad af perfektion – ved hvert billede.

Fordelene ved et kamerastativ hos Hother:

- Undgå rystelser i dine fotos
- Vælg mellem trefod, lampe- og vægmonteringsstativer samt tilbehør
- Opkvalificér dine muligheder

Er der tilbehør?

Som med så meget andet fotoudstyr, er der også tilbehør at hente til dit kamerastativ. Diverse lampestativer som trefødder eller arme kan yde en stor hjælp, men kamerahoveder og hot shoes er også brugbare.

Lampestativerne hjælper til at give det fornødne lys, og som den erfarne fotograf ved, er det rette lys uundværligt. Det er den samme hjælp en hot shoe giver, men fordelen ved den er, at den er lille og mulig at sætte på et kamerastativ. Derfor er den også nem at transportere rundt, hvilket ikke er en uvæsentlig detalje, hvis man tager de fleste af sine fotos uden for hjemmet.

Transportabel er et kamerahoved også. Det er et finurligt instrument, der kan tilte og dreje dit kamera, og som kan installeres på dit kamerastativ. Så slipper du nemlig for at flytte hele dit stativ, når du skal tage fotos eller film i nye vinkler.

Find dit kamerastativ hos Hother A/S

Nedenunder kan du finde det stativ til dit kamera, som du bedst kan bruge. Når du har fundet det, eller hvis du har brug for hjælp til det, kan du ringe til os på 33 93 13 97.

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende