H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

QP card 203 book

QPcard 203 book åben

Flere visninger

  • QPcard 203 book åben
  • QPcard 203 book, iPhone for at vise størrelse

Lagerstatus: På lager

375,00 kr

Sammen med det gratis programmet QPcalibration tager QPcard 203 billede farvekontrol et skridt videre. Dette er virkelig praktisk farvestyring for næsten enhver kamera i næsten alle lys. Tag et billede af QPcard 203 i raw tilstand. Åbne raw-filen i QPcalibration. Beregn en profil, give den et navn, og tryk på Gem. Profilen vil blive gemt i den korrekte mappe, og kan umiddelbart bruges i Adobe Camera Raw. Et kalibrereret kamera og lys er nu skabes i mindre end 10 sekunder.


Du kan gør alle dine kameraer med raw billedformat, til farver korrekte i enhver belysning. Dette giver dig det bedst mulig udgangsposition for billedredigering. QPcard 203 er lille nok til at passe i en skjortelomme alligevel robust nok til at stå i en kamerataske. Når den er lukket måler den 95 x 135 mm. Der er en neutral 18% gråt kort på venstre side og et farvekort med 35 patches til højre. Det grå kort er perfekt til hvidbalance indstilling.


QPcalibration er et program til profilering med flere valgfri plugins til ekstra funktioner. DCP profilering for Adobe Camera Raw er gratis. Alle ekstra plugins indgår som fem dages prøveabonnement. Efter prøveperioden kan du købe serielle nøgler til at åbne de plugins i vores webshop.

Type Kamera tilbehør
Varenummer QPcard 203 book
Producent Nej