H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Triggertrap Mobil Flash Adapter

Flere visninger

  • Menu på iPhone
  • lyd udløser

Lagerstatus: På lager

240,00 kr

Triggertrap er desværre lukket, vi kan derfor kun levere udstyret så længe vi har lager. App til styring til iOS og Androit opdateres ikke længere, så ved større ændriner i disse er det muligt at appen ikke fungere længere.


Triggertrap "Flash Adapter" der gå uden om lukkertid på dit kamera og udløser din flash direkte til superhurtig high-speed fotografering.


Vidste du, at selv de hurtigste DLSR kameraer er temmelig langsomme efter fotografering normer? Typisk lukkertid for et DSLR-kamera er 50-150 millisekunder. Hvis du forsøger at fange noget meget hurtigt, det er tre fjerdedele af en evighed!


Triggertrap Flash Adapter gå uden om kameraets lukkersystem helt, den udløser din flash direkte - og med den nyeste version af Triggertrap Mobile for iOS, har vi gjort app 12 gange hurtigere, end det var før: En perfekt springbræt til high-speed fotografering!


Du kan bruge Triggertrap Flash Adapter med vores Triggertrap Mobile Dongle eller med vores dedikerede hardware enheder med høj hastighed.


Hvis du vil bruge Triggertrap Flash Adapter, skal du enten have Triggertrap v1, en Triggertrap Mobile Dongle kombineret med Triggertrap Mobile App til iOS eller Android *.


Triggertrap Mobile app er gratis, og kan hentes på App Store, eller Google Play. 


 


 Type Kamera tilbehør
Varenummer TT-FA2
Producent Triggertrap