H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

EZ Drop Chroma Green Background Cloth INT792

green screen baggrund

Flere visninger

  • green screen baggrund

Lagerstatus: På lager

196,00 kr
OBS - EZ Drop baggrunds stativ IKKE inkluderet!

EZ Drop chroma grøn baggrund 1.5 x 2.1m (5 x 7') er den perfekte tilføjelse til EZ Drop kittet, til dem der er interesserede i green screen fotografi eller video. Ved at bruge en chroma key baggrund, giver det dig mulighed for nemt, at udskifte baggrund på dine billeder, bagefter de er taget.

EZ Drop systemet er ment som en transportabelt baggrunds løsning, til den rejsende fotograf. Vi forstår at disse baggrunde oftest hurtigt bliver foldet sammen og puttet i en taske, indtil næste fotoshoot. Derfor er hver eneste EZ Drop baggrunds klud, lavet af et anti-rynke polyester materiale, for at reducere det irriterende ved en krøllet baggrund. Det smule elastiske stof, giver dig også mulighed for at putte baggrunden stramt over stativet, som eliminere eventuelle krøller, der kunne have kommet under transporten.

Cloth Care Instructions:

EZ Drop baggrundene kan maskinvaskes (seperat), hvis man bruger et mildt vaskemiddel og koldt vand. For at tørre, skal man simpelt putte det i sin tørretumbler, på lav varme.

Når man modtager kludene, vil de højst sandsynligt have folder som skyldes produktions processen. For at fjerne dem, skal du putte dem i din tørretumbler på en lav varme eller stryge dem på lav varme.

Varenummer: INT792
Type Baggrundsophæng
Varenummer INT792
Producent Interfit

Relaterede produkter