H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Colorama papirrulle bremser

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

160,00 kr
Colorama papirbremse er en enkel, men smart tilbehør, der er kompatibel med 1,35m, og 2,72m brede ruller, der blot glider ind i den eksisterende papkerne med en diameter på 5,4 cm.

Designet med den professionelle billedproducent i tankerne, der alt for ofte har oplevet frustrationen, når en papirrulle 'frit ruller' på en baggrunds tværstang og ruller en uønsket mængde papir, der kræver, at den vikles op manuelt, ofte ikke så pænt som før.

Det registrerede design af disse smarte små tilbehør forhindrer kernen i at rotere frit på tværstangen og i stedet tillader papiret at trækkes ned fra gulv niveau i kontrollerede gradvise trin. Reducerer behovet for brugeren at klatre op på en stige eller lignende for at foretage justeringer, når baggrunds systemet hæves, og forhindre den irriterende opgave at skulle vinde papiret op igen, efter at det er blevet rystet for meget.

Corama Paper Brake kan genbruges og kan simpelthen skiftes fra en rulle til en anden, hvis der kræves et andet papir, eller når papirrullen fornys. De leveres som et par, en til hver ende af rullen.
Type 1,35 x 11m.
Varenummer COBRAKE
Producent Colorama