H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Chromakey Green Screen Blue Screen

Hos Hother finder du greenscreen og bluescreen i høj kvalitet, der gør det nemt at lave flotte chromakey-optagelser. Baggrundene er 100 % ensartede i både farve og struktur, og på den måde undgår du folder og farver, der påvirker effekten af din redigering. Her på siden finder du både vaskbare stofbaggrunde, papirbaggrunde fremstillet af 90 % genbrugspapir samt andre baggrunde til dig, der anvender blue screen og blue screen i dine produktioner.

Hvad er greenscreen og bluescreen?

De fleste har oplevet en greenscreen – men måske uden at vide det. Det er for eksempel en greenscreen, der giver illusionen af, at vejrværten står foran et vejrkort under vejrudsigten.

I virkeligheden står værten blot foran et grønt lærred, og satellitkortet bliver i post-produktionen indsat ved hjælp af såkaldt Chromakey – den redigeringsteknik, man bruger til at placere personer på en baggrund, der ikke er en reel del af sættet.

Men vejrudsigten er bare en af de produktioner, hvor greenscreen (eller bluescreen) og Chromakey gør det muligt at sætte to billeder sammen til ét i post-produktionen. I Hollywood er teknikken bredt anvendt i indspilningen af store action blockbusters, hvor det ofte er mere belejligt at tilføje eksplosioner og storslåede landskaber efterfølgende.

I nogle produktioner er brugen af green screen dog ikke bare et spørgsmål om belejlighed, men en nødvendighed. For eksempel i James Camerons Avatar, i Star Wars-universet (i hvert fald i de nyere film i serien) og Peter Jacksons Hobitten, hvor persongalleriet slår deres folder i magiske eller udenjordiske verdener, hvor omgivelserne ikke ligner noget, man kender fra Jorden.

Med en green screen er det med andre ord muligt at lave storslåede effekter, der ikke ville være mulige uden.

Greenscreens og bluescreens til professionel Chromakey-teknik

Uanset om du stræber efter Hollywood, eller du bare har drejebogen fuld af kreative idéer, der kun kan visualiseres ved hjælp af green screen og chromakey-redigering, har vi udstyret hos Hother.

Vi har samlet et nøje udvalgt sortiment af greenscreens og bluescreens fra anerkendte producenter som Interfit og Colorama her på siden. Produkterne er fremstillet i kvalitetsmaterialer, ligesom de er nemme at håndtere og have med på video- og foto-shoots.

Læg mærke til, at nogle af produkterne sælges uden stativer. Se derfor også vores udvalg af ophæng og tilbehør, så du sikret en stabil ophængning af din greenscreen – og dermed en optimal optagelse.

I videoen her får du inspiration til de mange kreative ting, du kan bruge en green screen til

Har du brug for rådgivning?

Bestil din foretrukne green screen eller blue screen her på siden, og bliv klar til at løfte dine video- og foto-produktioner til det næste niveau. Se eventuelt også vores øvrige udvalg af baggrunde i et bredt udvalg af andre farver.

Har du brug for råd og vejledning, så du er sikker på købe de baggrunde, der passer til lige netop dine behov? Så ring eller skriv til os – så kvitterer vi med den rette faglige rådgivning.

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende