H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

Interfit Softbox Kit, 60cm STR178

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

370,00 kr
Få det meste ud af din speedlight med Strobies S-type Speedlight Bracket og Softbox 60x60cm. Kit. Ideel til den mobile fotograf. Dette kit giver dig mulighed for en hurtig og transportabel løsning til studie lys på lokationen, som samtidigt giver endelæse muligheder for belysning.

Strobies S-type Speedlight Bracket er et letvægts, aluminium forstærket beslag, som gør det nemt at montere på hovedet af din flash enhed. Dette gør at resten af flashen kan bevæge sig frit omkring, som giver dig lov til at placere din slave og/eller TTL sensorer, præcis hvor du har brug for dem. Kæberne på klemmen kan åbne op til omkring 80mm i brede og 55mm højt. Det gør det kompatibelt med næsten alle producenters speedlights. Det konkave design på den øverste klemme, giver dig også mulighed for at bruge den med Pro-Flash One Eighty, Pro-Flash 360 og andre bare flashrør.

Som navnet antyder, har S-type Speedlights Bracket en indbygget S-type modifier mount. Dette giver dig mulighed for at bruge en bred vifte af modifiers med din speedlight, til at give dig lige præcis det udtryk du vil have. Denne enhed har også en indbygget paraply mount, som kan acceptere op til 8mm paraply stænger. Den inkluderede 60cm (24") softbox, åbner hurtigt og kan nemt monteres på beslaget, uden yderligere monteringsbeslag eller samling. Softboxen har også sølv intenrior for en skarpere kontrast, men inkludere også to aftagelige diffusers, som giver dig mulighed for at bløde lyset, så meget som du vil. Denne softbox er ideel til portrætter, såvel som små produkter.

Varenummer: STR178

Type Batteri generator, Lyssætning, Studie tilbehør
Varenummer STR178
Producent Interfit