*|MC:SUBJECT|*

Nyt fra Hother nr. 75

Kære Kunde,
Det er ved at være længe siden sidste nyhedsbrev, så det vil jeg gøre noget ved! Planen er engang i mellem, at sende en mail med gode råd, tips og tricks samt produkter fra hylderne til din fotoopgave.

I denne uge får du blandt andet en gratis radiosender sammen med Interfits topsellert S1 kompaktflash. Du kan læse om, at det er slut med Fuji Pol, og så har vi den bedste greenscreen til prisen, skræddersyet til dig der vil i gang med foto eller video på greenscreen. 

De bedste hilsner,
Esben Jul Hother

Interfit S1

Interfit vinder kunder med deres S1 model. Få en gratis radiosender i hele september når du køber Interfit S1

Slut med at flytte rundt på lamper og være begrænset af hvor du finder et 220v stik. Undgå at snuble over dine ledninger. Interfit har med deres S1 batteri kompaktflash med HSS og TTL vundet store roser for batteriets levetid.

                                                                          

S1's lillebror Interfit S1a


Interfit S1 har fået en lillebror, nemlig S1a. Forskellen er at S1a kører direkte på 220v og har ingen batteri, til gengæld koster det kun 3.950,- kr. ex. moms. Du får en gratis radiosender i hele september når du køber Interfit S1. Få alle S1s fordele; High Speed Sync, TTL, regulerbar fra 500 ned til 1.9Ws. (High Speed Sync, kaldet HSS og giver dig samme fordel som du har med centrallukkere du kan styre til flash/dagslys, og fryse bevægelser helt ned til 1/8000) 


            

        

Farvel til Fuji FP-100C


Det er slut med produktionen af Fuji FP-100C og skal du nå at have nogle på lager opfordrer vi til at du skynder dig, da vi kun har få tilbage. "Filmen" svarer til Polaroid 669. Passer til Hasselblad 500 serie pol magasin og Mamiya. 136,- kr. ex. moms 

          
        

Har du leget med greenscreen?


Den perfekte tilføjelse til EZ Drop kittet og til dig der er interesserede i green screen fotografi eller video. Ved at bruge en chroma key baggrund, får du mulighed for nemt, at udskifte baggrund på dine billeder, bagefter de er taget. Der er masser af apps til telefon og tablet med stor underholdning, hvor du kan lege med teknikken. Denne greenscreen kan også anvendes til fritlægning m.m. KUN kr. 169,00,- inkl. momsRens dit kamera på farten


Uundværligt tilbehør til den rejsende fotograf. DSK har designet en rejse tilbehørspakke, der indeholder alt hvad du behøver for at rengøre dine linser, filtre og kamerasensor, mens du er i "felten". Nylonposen glider lige i din fototaske eller kan nemt sættes i et bælte. Lagerføres i 2 størrelser SensorSwab Ultra, 17mm og 24mm. Bliv klar på farten fra kun kr 327,- inkl. moms.   
        
Alt til dit fotoshoot, på nær kamera" 
– Hother Professionelt fotocenter siden 1923


Esben Jul Hother
Indehaver, www.hother.dk 
Ring for gratis rådgivning på telefon 33 93 13 97
Du kan også skrive en mail her
Tilføjet til Nyhedsbrev af

Joakim Wolff