Pr. 1. januar overtog HOTHER forhandlingen af Interfit i Danmark.

 
Ole Bruun har efter 60 år i fotobranchen besluttet at gå på pension.
 
Sammen med sin kone Inger har Ole de sidste 35 år drevet OBT ApS (Ole Bruun Technical). Kendt for sin venlige og personlige service og med et stort udvalg af alle de nyttige produkter som man ikke finder så mange andre steder. Vi glæder os meget til at præsentere det store spændende program, som stadig kan ses på www.obt.dk indtil vi har fået oprettet alle varerne på www.hother.dk
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyhed Super flash til location og reportage

 
 
 
 
 
 
 
 
Interfit lancere nu en ny spændende batteri flash, PRO-FLASH ONE EIGHTY. Den er på 180ws og kan på fuld opladning klare op til 900 skud. Ledetal på 60 er det samme som på de store batteri flash fra Canon og Nikon. Der er et meget stort tilbehør program, se mere på dette link:TRYK HER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekstra skud i din Canon eller Nikon batteriflash

 
 
 
 
Interfit har sammen med PRO-FLASH ONE EIGHTY lanceret en batteri-pack til at koble på din Canon eller Nikon batteriflash, så du kan få flere skud på en opladning. Batteri packen anvender litium batterier som ikke skal vedligeholdes som gamle Nikkel Calcium batterier, og yder konstant ydelse til det sidste.

Læs mere på dette link: TRYK HER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rens sensor selv og spar tid penge, det nemt og sikkert.

 
 
 
 
Det er utroligt nemt og uden risiko at rense sit digital kamera for støv. Det spare dig ventetid og penge at rense dit kamera selv. Der er flere hjælpemidler der kan være nyttige.
 
1) En "puster" der er fremstillet til formålet. Brug ikke en øresprøjte fra f.eks. apoteket, den indeholder ofte talkum som ikke er sjovt at få på sensoren, Photographic Soloutions har en puster i 2 størrelser som er lavet til jobbet. Se mere på dette link: TRYK HER løser det ikke problemet, så se 2)

 
 
 
 
 
 
2) SensoSwab er den effektive løsning, og svare til det der bruges af de firmaer der renser kamera sensorer for kunder. Spartlen skal dryppes med få dråber af den optisk rensevæske Eclips, der er specielt fremstillet til brug på sensorer. Se mere på dette link: TRYK HER
 
 
 
 
3) Et godt hjælpe værktøj er en lup med led lys i, så du kan se støvet og fjerne det, uden at skulle montere objektiv, tage et skud og se det på en computer. Vi har to gode forslag den lidt mere professionelle eller den billige
 
 
 
 
 
Det er ikke ualmindeligt at man bliver frarådet at rense sensoren selv, men det er der absolut ingen grund til. Vi har solgt sensorrensning i over 15 år, og har aldrig oplevet nogen problemer. En af årsagerne til man bliver frarådet skyldes ofte, at det er en god forretning at rense digitale sensorer for kunder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Interfit Strobies, tilbehør til din batteri flash.

Her er 2 eksempler på Strobies tilbehør (Strobies er kaldenavnet på tilbehør til hot sko batteriflash)
 
1) Strobies XS er et enestående tilbehør til hotshoe flash, fordi det på en helt ny måde gør det muligt at kombinere f. eks. en softboks, en stor Beauty Dish eller næsten et hvilket som helst ' S-type' kompatibelt tilbehør med hotshoe flash.
Har man i forvejen studioflash med 'S-type' montering, er Strobies XS en ideel udnyttelse af tilbehøret i forbindelse med hotshoe flash. XS Bracket leveres med en 18 cm. standard metal reflektor skærm, så mulighederne for tilbehør bliver endnu større. En af de vigtigste fordele ved Strobies XS Bracket er muligheden for at rotere hotshoe monteringen, så iTTL eller eTTL porten er synlig for det infrarøde trigger system - SU800, STE-2 eller control/trigger flash. Foruden den drejbare hotshoe har Interfit monteret endnu en hotshoe til at holde en radiomodtager eller en ekstra flash, såfremt man ønsker at benytte Strobies XS med en paraply. Ved at bruge to flash fordobler man naturligvis effekten. Den store fordel er at man kan reducere genopladningstiden og dermed benytte sine batterier til mange flere flashudladninger. INT 326 pris før moms 440,00 kr.
 
 
 
 
 
 

INTERFIT Portræt Kit

 
 
 
 
 
PORTRÆT KITTET er det ideelle værktøj for den mobile fotograf.
 
STROBIES lyssætnings tilbehør er meget let og transportvenligt. Det monteres på din flash med en FLEX MOUNT. Du skifter legende let fra en Beauty Dish til en Globe Difuser - sekund hurtigt! Den enkelte enhed i Portræt Kittet kræver en FLEX MOUNT der helt uden klister, Velcro eller gummibånd - monteres fast og sikkert på din flash.
 
PORTRÆT KITTET er designet for at forøge din mulighed for kreativitet både inden- og udendørs med din Hotshoe flash, så du virkelig får mulighed for at opnå fremragende billeder. Ved at anvende BEAUTY DISH eller SOFTBOX foran din model får du en blød lyssætning og dermed de mest behagelige effekter. GLOBE DIFUSER er ideel for bryllups fotografen eller den mobile fotograf ved optagelse af større grupper, da den vil sprede lyset i næsten alle retninger og give et herligt blødt lys. BARNDOORS, SNOOT og BICELLER er nyttige som baggrunds belysning eller opblødnings lys til dine portrætter.
 
Hvis du ønsker ekstra ´drama´ i dine billeder, bør du overveje køb af EFX KITTET og dermed have den totale pakke for et mobilt studie.1 stk FLEX MOUNT efter eget valg følger med.
INT STR100 pris før moms 1.200,- kr.
Se mere om Interfit Strobies tilbehør på dette link til OBT.dk: TRYK HER
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priolite, et godt TILBUD på et demo sæt.

 
 
 
 
PRIOLITE
kompakt flash med udskifteligt litium batteri. Tag udstyret med hvor du vil uden at skulle bruge 220V. Hver lampe har sit eget batteri, indbygget radio modtager for fjernbetjening. Tysk SUPER kvalitet der holder, ikke noget asiatisk junk. Køb på dette link: TRYK HER
 
 
 
 
Vi kan tilbyde et sæt bestående af:
 
Priolite Kit 'Freiburg'
 
• 2x Priolite MBX 500 Kompakt-flash med udskifteligt litium batteri
• 2x Priolite Reflektor Ø 18 cm.
• 1x Priolite fjernbetjening
• 2x Priolite lampestativ luftdæmpet max. højde 250 cm.
• 1x Priolite kuffert med hjul, 94 x 29 x 33 cm.
 
 
 
 
Normal pris kr. 18.600,- kr. Tilbud kr. 13.500,- priserne er før moms.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Broncolor har lavet en ny serie Softbokse, som er super kvalitet og ca. 66 % billigere og bedre end Pulsoflex EM, og nu kan der leveres adapter så de kan anvendes på stort set alle andre flash mærker, så som Profoto, Elinchrom, Bowens, Hensel, Multiblitz samt til kamera Hot-sko batteri flash, Canon/Nikon og tilsvarende.
Eksempel Broncolor Softbox 60 x 60 cm kr. 1.272,- Adapter fra 315,- kr.
 
Se priser m.m. på dette link: TRYK HER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koldtlys/fast lys fra Interfit til video og foto

Interfit har en serie af fast lys, fra koldtlys til LED lamper. Da et stigende antal fotografer også bliver involveret i video optagelser, er Interfit's løsninger en god og rimelig investering. Se lidt af programmet på koldtlys, se dette link: tryk her / LED lys kan ses på dette link: tryk her
 
Her nogle eksempler på koldt og LED lys.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Køb 4 stk Dust Off XL
 
for kun kr. 240,-
Du sparer kr. 32,-
 
(p.s. bør IKKE bruges på digitale sensorer)
 
Tilbuddet gælder til den 2. april 2014
 
 
 
 
Forårs tilbud
Gaffa Nichiban Universal tape 2" x 25 m. tape i sort eller hvid
v/5 stk. kr. 68,- pr. stk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gaven til fotografen der har næsten alt

 
Martin Evening har en ny opdateret bog om den nyeste Photoshop CC, som er den nye cloud udgave. Det er en bog rigt illustreret med mange billeder og en moppedreng på 790 sider. Den er opdelt, så den er et godt opslagsværk til at finde svar på aktuelle opgaver.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med en gratis App fra Triggertrap kan du ved at bruge forskellige tilslutningsenheder, fjernekontrollere kameraet meget avanceret. Det er det perfekte tilbehør for alle der interesserer sig for kameraets mange muligheder.
Lad din smartphone styre dit kamera, med nye funktioner udløser ved lyd, bevægelse, given afstand m.m.

Nu med GAVE fra Hother, når du bestiller på www.hother.dk skal du på betalings siden skrive: tigger i gavekoden, så levere vi fragt frit, du sparer kr. 70,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verdens billigste og mest holdbare flashsystem
(målt på holdbarhed gennem udstyrets levetid ved normalt dagligt brug)
 
 
 
 
 
 
Danmarks hurtigste flash service normal levering - max 3-5 dage
Send dit Bron/Visatec udstyr direkte til autoriseret værksted.
 Elektronik Service v/ Knud Nielsen
Elev Tværvej 3, 8520 Lystrup tlf. 40 10 77 07
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HOTHER v/ Esben Jul. Hother - c/o Schiller & Co. Facility House - Nannasgade 28 - 2200 København N 
Tlf. 33 93 13 97 / 40 53 13 97 - mail. esben@hother.dk
Alle priser er excl. moms. Forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer