H O T H E R  •  Telefon nr. 33 93 13 97  •  Åbningstid: alle hverdage 9.00 - 16.00Vælg +/- moms

EZ Drop Portable Background Kit INT142

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

677,00 kr
EZ Drop portable background er et support system, som er ideelt for den mobile portræt fotograf. Uanset om du laver få virksomheders portrætter, i et småt konference lokale - eller om du laver få hundrede skole portrætter i en overfyldt gymnastiksal, så giver EZ Drop dig mulighed for hurtigt, at gøre ethvert rum til dit eget foto studie.

Med en letvægts aluminium konstruktion og 60cm (24") foldet længde, er EZ Drop en transportable baggrund support system, som er ideel til at rejse med, og kan nemt passe ind i flyet. EZ Drop er hurtigt og nemt at sætte op til at give 1.5 x 2.1m (5 x 7') ren baggrund og giver en kompakt single enheds design, for nemt at kunne stille det op og opbevare.

Indeholder 2 baggrunds klude (hvid og sort) og en nylon taske dertil, med plads til ekstra baggrunds klude.

Cloth Care Instructions:

EZ Drop baggrundene kan maskinvaskes (seperat), hvis man bruger et mildt vaskemiddel og koldt vand. For at tørre, skal man simpelt putte det i sin tørretumbler, på lav varme.

Når man modtager kludene, vil de højst sandsynligt have folder som skyldes produktions processen. For at fjerne dem, skal du putte dem i din tørretumbler på en lav varme eller stryge dem på lav varme.

Varenummer: INT142
Type Baggrundsophæng
Varenummer INT142
Producent Interfit

Relaterede produkter